Skip to content
Vinster Regler och villkor FAQ Kontakta oss Logga in / Registrera Logga ut

Regler och villkor

Kampanjen pågår från 2022-05-16 till 2022-07-24 och varje deltagare får 2 nya chanser i Lyckohjulet varje dag under kampanjperioden. Det går endast att vinna varje pris/premie 1 gång per tävlingsdeltagare.

Villkor

För att delta i kampanjen måste du vara folkbokförd i Sverige. Leverans sker endast inom Sverige. Du kan delta i kampanjen så många gånger du önskar och får 2 nya chanser varje dag. Vid vinst måste leveransuppgifter anges och svar måste ske inom 7 dagar. Är du inte hemma för att ta emot ditt paket från ombudet/paketet går i retur förbehåller vi oss rätten att lägga in vinsten i vinstpotten igen och du förlorar därmed din vinst.

Genom att delta i kampanjen godkänner du reglerna och villkoren för kampanjen och aktuella kampanjvillkor. Genom att delta godkänner du att Toms Sverige AB och Genero Growth Sverige Filial använder de insamlade uppgifterna endast till att genomföra kampanjen och till att överlåta presentkortet. All persondata hanteras konfidentiellt och enligt GDPR.

Tryckfel, ansvar och rättigheter

Toms Sverige AB och Genero Growth Sverige Filial som medverkar direkt eller indirekt till denna kampanj ansvarar ej för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med kampanjen: 

Direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd av användning av webbplatsen. 

Virus eller annan skada på användarens dator till följd av registrering på eller användning av webbplatsen.

Ändringar kan göras i villkor/period vid oförutsedd händelse under kampanjens gång. Alla som mottar priser/premier friskriver partners från allt ansvar som rör skada eller skador som orsakats av eller påstås ha orsakats genom deltagande i denna kampanj och mottagande och användning av priset/premien så långt sådan friskrivning är möjligt enligt gällande svensk lag.

Sekretesspolicy

Den registeransvarige och den som genomför kampanjen binder sig till att överlåta innehållet av dataregistret till Arrangören i syfte att implementera kampanjen. Arrangören använder de insamlade uppgifterna endast till att genomföra kampanjen och till att överlåta priser/premier. Deltagarnas uppgifter används inte till direkt marknadsföring, om inte deltagaren har gett lov till det. Genom att delta i kampanjen ger deltagaren tillstånd till Toms Sverige AB  att behandla hans/hennes uppgifter för ovan nämnda syften.

Syftet med behandling av personuppgifter

Den insamlade informationen kan användas till:

  • att leverera produkter
  • att upprätthålla kundrelationer
  • att erbjuda en service
  • att utveckla kundtjänst och verksamhet
  • analytiska och statistiska ändamål
  • korrespondens mellan tjänsteleverantören och användaren
  • andra liknande ändamål

Personuppgifter

Genom att deltaga i kampanjen samtycker du till att personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR.